domingo, 22 de enero de 2012

Forever King of Pop arriba a Lleida


Forever king of Pop, un dels espectacles considerat en aquest moment com la millor producció feta fins ara en tot el món, farà una breu però intensa parada al Teatre de la Llotja de Lleida.
L'espectacle fa un llarg recorregut per la meravellosa trajectoria del cantant, amb hits mundialment coneguts tant d'en Michael Jackson com dels Jackson 5 amb cançons com: Beat it, Bad,Billie Jean, Thriller, Abc,...
Aquest musical torna a engegar una gira amb visites per tota Europa, en ciutats com Varsòvia, Paris, Lisboa o Praga, intentant mostrar l'ànima, l'esperit i la veu del mític Michael sobre un escenari, amb la incorporació també d'impressionants efectes especials.
Promet ser un espectacle emotiu i ple de màgia que els ciutadans de Lleida podran gaudir entre els propers24 i el 26 de febrer d'aquest mateix any.

Es una cita obligada per tots els seguidors del rei del pop, que aconseguiran apopar-se així a un dels espectacles més fidels a la seva persona, ja que es l'únic avalat i recolzat per la Jackson Family Foundation.
 Per conèixer aquest espectacle, us recomano que mireu i gaudiu d'aquest video. Que mostra l'espectacle en la seva primer gira:
Gira de Forever King of Pop con entradas.com

No hay comentarios:

Publicar un comentario