miércoles, 21 de diciembre de 2011

Es posen en funcionament 5 plafons informatius electrònics que indiquen les places lliures als aparcament

Per tal d'aconseguir que Lleida esdevingui una ciutat més sostenible i eficient, l'Ajuntament de Lleida ha posat en funcionament cinc plafons informatius electrònics que informent a temps reals de les places lliures dels aparcaments del centre de la ciutat. Aquesta es una de les noves iniciatives, per tal d'apostar per Lleida com a Smartcity o ciutat intel·ligent i dissenyar millor polítiques de mobilitat.
Els encarregats de presentar el projecte ParkOnline han estat la primera tinent d'alcalde, juntament amb Marc Torrent, el responsable de BDigital, que serà una eina senzilla que permetrà als conductors reconèixer millor l'aparcament segons el seu destí dins de la mateixa ciutat.

Els conductors podran accedir a aquesta informació de diverses maneres: primer de tot a través dels plafons informatius dels que parlàvem instal·lats a diferents punts estratègics de la ciutat, tals com Princep de Viana-plaça Ramon Berenguer IV, Príncep de Viana- Sant Ruf, Estudi General-Av. València, Rambla d'Aragó-Canonge Brugulat i Avinguda de les Garrigues. En segon lloc s'hi podrà accedir a travès de la pàgina web https://parkonline.paeria.es, i finalment a través de les noves tecnologies com són els Smartphones amb una aplicació que ha creat l'empresa BDigital.

No hay comentarios:

Publicar un comentario