jueves, 10 de noviembre de 2011

"Las noches del club de la comedia" porta uns dels millors comediants del país a Lleida



Leo Harlem, Txabi Franquesa i Diego Arjona, participaran en la gira nombrada "Las noches del club de la comedia" que recorrerà diferents ciutats del país i farà una breu parada a Lleida el 18 i 19 de novembre d'aquest any.
Desprès de l'èxit televisiu "El club de la comedia", mitjançant el qual podies veure als teus comediants preferits explicar un parell d'acudits i riure fins que no pots més, s'ha reinventat per tal de tenir l'oportunitat d'arribar a tots els seus seguidors, en comptes de només per la televisió, i canviar el seu escenari que estava implantat a Madrid. Aquesta gira vol aconseguir que els assistents gaudeixin en directe i "puguin recuperar l'essència del 'Stand up comedy' amb una llarga tradició en el món anglosaxó i en el que el còmic s'enfronta al públic tan sols amb el seu humor i un micròfon".
Aquest projecte que neix de la mateixa productora, Globomedia, que el programa televisiu ofereix un espectacle còmic de dues hores de durada al Teatre Principal de Lleida, que promet rialles als seus seguidors.
La venta d'entrades es fa a la mateixa taquilla del Teatre i també es pot fer a travès de la pàgina web: www.telentrada.com .

No hay comentarios:

Publicar un comentario