sábado, 22 de octubre de 2011

Arriben a Lleida una norantena de fotògrafs d’Europa i Sudamèrica per asistir al “Nice to Meet You” del Festival de fotografía Emergent


El 26 d’octubre començaran les terceres jornades de “Nice to meet you” a Lleida, que se celebren en el marc del festival internacional de fotografiía Emergent de Lleida 2011. Durant els tres diez de durada del festival, un grup de 92 joves procedents tant d’Espanya com de diferents països europes i sud-americans, juntament amb una vuitantena d’agents del sector de l’art (directors de festivals, editors,…) es trobaran a Lleida per compartir, debatre i proposar qüestions relacionades amb la fotografiía emergent a Europa.
El programa d’aquesta nova edició de “Nice to Meet You” inclou  una programació exclusiva de conferències, eposicions, debats, llibres d’autors i premis.
Com a novetat en l’edició d’aquest any tenim l’aposta de la Llotja per aquest festival, ja que el Pati de la Llotja será un punt de trobada per uns 40 fotògrafs seleccionats especialmente, que tindran la oportunitat d’ensenyar les seves peces fotogràfiques a diferents convidats de la professió, ja siguin directors d’altres festivals, comissaris,  galeries, editorials. Aquesta reunió té coma  finalitat posar en comú a dos col·lectius per a ques es coneguin i puguins en algún futur no gaire llunà, treballar en projectes conjunts.

Per conèixer de manera més completa aquest festival clica aquí.

No hay comentarios:

Publicar un comentario