lunes, 17 de octubre de 2011

El centre d'Art la Panera arriba amb un recull de les millors peces de la Biennal d'Art Leandre Cristòfol

Aquesta tardor porta al Centre d'Art La Panera de Lleida un programa d'exposicions centrat en la presentacó d'una selecció de les peces realitzades al llarg de les set edicions de la Biennal d'Art Leandre Cristòfol.
La Biennal d'Art Leandre Cristòfol s'organitza al museu la panera des de l'any 1997 i s'ocupa de mostrar una selecció de joves artistes que ofereixen una gran varietat del panorama que s'està vivint tant en l'àmbit artístic català com en l'espanyol. Gràcies a aquesta inciativa del centre, molts dels artistes han estat molt ben reconeguts i han pogut assistir a importants manifestacions internacionals, ja que encara que molts d'ells siguin encara joves, han aconseguit despertar molt d'interès.

Així des del dissabte 1 d'octubre fins el 8 de gener aquest recopilatori estarà present al centre d'Art, amb exposicions com "Relats encadenats", l'activitat familiar "Vanessa Moreno: Cassette Is Not Dead" i "Gustavo Marrone: No apagar la luz". Aquests són només tres dels diferents exemplars que s'hi podran trobar en el seu renovat programa de tardor per aquest 2011.

No hay comentarios:

Publicar un comentario