jueves, 20 de octubre de 2011

Jordi Varela presenta “Entre Camins per Birmània” al Cafè del Teatre


L’exposició solidària “camins per Birmània” instaurada des del 18 d’octubre fins el dia 30 del mateix mes al Cafè del Teatre de l’Escorxador, ofereix una mostra de les fotografíes extretes d’un viatge que Jordi Varela, va fer pel país asiàtic Birmània.
Tots els beneficis que es rebin per la venda de les imatges exposades aniran destinades a la ONG ‘Col·labora Birmània’, que es un grup de persones que han treballat a diferents parts del món com per exemple Tailandia, i són part d’un grup de voluntaris. Van viure de casualitat el patiment de la societat Birmana i totes les injustícies que estaven vivint, i van decidir quedar-s’hi de manera permanent i crear ‘col·labora Birmània’.
L’autor de l’exposició vol posar de testimoni el seu viatge en bicicleta per un país que demana a crits una ajuda, però una que els impulsi a prosperar com a societat. Intenta mostrar des de la seva càmera de retratar una visió més àmplia i detallada d’un paísen conflicto constant, que no és fácil d’entendre per això aporta imatges en diferents angles i punts de vista, per que l’espectador pugui apreciar la gravetat/intensitat de la situación.

No hay comentarios:

Publicar un comentario