lunes, 24 de octubre de 2011

Carlos Latre arriba a Lleida amb l'espectacle YES, WE SPAIN

Carlos Latre, conegut actor còmic i imitador arreu d'Espanya, va aterrar aquest passat cap de setmana a la capital del Segrià, per presentar al teatre Principal un show protagonitzat només per ell, anomenat YES, WE SPAIN.

Cartell de l'espectacle, YES WE SPAIN
Aquest show, que adapta l'eslògan de la famosa campanya electoral Yes, we can del president dels Estats Units d'Amèrica, Barack Obama, representa un estat de crisi al nostre país i com, d'una manera còmica i surrealista, els diferents partits polítics (incloent imitacions al president José Luis Rodríguez Zapatero o al líder de l'oposició, Mariano Rajoy) intenten sortir-se'n.

Per tal de gaudir d'aquest espectacle els lleidatans es van desplaçar al Teatre Principal, situat a la Plaça Paeria, i van tenir l'oportunitat d'anar-hi tant el divendres 20 com el dissabte 21 d'octubre, ja que vista la demanda al show, un parell de mesos abans es va afegir un dia a l'agenda de l'artista.

El Sr. Latre, anteriorment conegut per participar en programes catalans tals com Polònia i Crackòvia, així com en programes estatals com Crònicas Marcianas i La escobilla nacional, és un dels humoristes del moment, que fins i tot ha guanyat el premi protagonistes de l'any 2011 que li serà otorgat per la cadena PUNTO RADIO el dia 14 de novembre.

Per saber-ne més tant de propers espectacles com de l'humorista, podeu visitar la seva pàgina principal http://www.carloslatre.com/ .

No hay comentarios:

Publicar un comentario