miércoles, 19 de octubre de 2011

Els castellers de Lleida finalitzen la temporada amb la XVII Diada de la Colla



El dissabte 18 d’octubre va tenir lloc  a la plaça de la Paeria l’última actuació de la Colla de Lleida d’aquest any, que posa punt i final a la temporada de 2011. Els de burdeus van portar a la plaça un 4 de 8, un 2 de 7 i un 5 de 7. Aquesta ha estat la XVII Diada de la Colla, i els lleidatans han estat acompanyats pels Castellers de Poble Sec i pels Castellers de Sant Cugat. Al ser la primera actuació a Lleida dels Castellers de Poble Sec, sel’s va obsequiar amb un detall per les colles que debuten a la ciutat.
Fent una valoració general, el cap de la colla, Samuel de la Fuente,  vol recordar primer de tot la gran actuacuó que van tenir  per la Diada de Sant Miquel, quan va aconseguir la tripleta de vuit. En segon lloc, valora aquesta temporada com de “transició” ja que s’han donat molts canvis dins del grup, per tal de renovar les estructures dels castells, cosa que ha fet que “els castells més grossos comencessin més tard”.
Com cada any han tancat la seva temporada a mitjans d’octubre, i podrem tornar a veure’ls a començament de març de 2012, que es quan tornaran a començar els assajos.

No hay comentarios:

Publicar un comentario